Mol Food Grease 2 (8 kg)
Mol Food Grease 2 (8 kg)
MOL Food Grease 2 je plastické mazivo, které může být použito v potravinářském průmyslu. Jde o produkt kategorie H1 registrovaného v NSF.
Code: |
71978 |
Availability
:
|
14 Days |
Manufacturer: |
MOL |
Category: |
|
|
▼ ▲ |
Detail description
Specification: NLGI 2, NSF H1[142057], DIN 51 502 : KHC2N-30, ISO 6743-9 : L-XCDHA 2
Parameters: |
hmotnost: |
8.00 kg |
MOL Food Grease 2 je plastické mazivo vyrobené ze syntetického základového oleje a hliníkového komplexního hlinitého zpevňovadla, které může být použito v potravinářském průmyslu. Jde o produkt kategorie H1 registrovaného v NSF. "Tento produkt může být použit jako potravinářské mazivo (H1) v přímém a nepřímém prostředí zpracování potravin, kde existuje možnost náhodného kontaktu s potravinami". Pozornost by měla být věnována předcházení kontaminace potravinářského maziva jinými mazivy. Jeho struktura je odolná vůči chemikáliím, takže může být použito v mírně alkalickém a kyselém prostředí. Je to plastické mazivo poloměkké konzistence, žlutobílé barvy. Teplotní rozsah použití je mezi -30 °C a +150 °C. Použití: - všeobecné použití v potravinářském průmyslu - středně zatížená kluzná a valivá ložiska - nízko a středně zatížené uzavřené průmyslové převody, kde se vyžadují EP vlastnosti - individuální a centrální mazací systémy Vlastnosti a výhody: - neurální zápach a chuť - nezpůsobuje změnu chuti v případě kontaktu s potravinami pod povoleným rozsahem - dobrá mechanická a skladovací stabilita - zachovává si stabilní strukturu při zatížení, takže nedochází k měknutí plastického maziva a nevytéká z mazacího místa - dlouhodobé skladování je možné bez odloučení oleje z maziva nebo bez tvrdnutí plastického maziva - dobrá přilnavost, zvyšuje odolnost vůči proudící vodě - snížení ztrát způsobených únikem, čímž se prodlouží cyklus domazávání - snižuje se opotřebení mezi styčnými plochami - přispívá k delší životnosti zařízení - vynikající čerpatelnost při nízkých teplotách - kontinuelně čerpatelný v centrálních mazacích systémech, netvrdne a nezpůsobuje ztrátu mazání